با روی کارآمدن فروشگاه های اینترنتی در دسته های شغلی مختلف باعث شده افراد در صنف های مختلف هم شروع به فروش محصولات خود در فروشگاه های اینترنتی بکنند. این پیشروی سبب ایجاد فروشگاه سازی های زیادی شده و همین موضوع انتخاب را برای افرادسخت کرده است زیرا برخی رایگان و برخی غیر ریگان اند. در این میان سیستم مدیریت متحوا وردپرس افزونه ای را ایجاد کرده که قابلیت ساخت فروشگاه های اینترنتی متنوعی را دارد، نام آن افزونه woocommerce می باشد.ووکامرس افزونه ای کاملا حرفه ای و رایگان است که توسط آن می توان فروشگاه های اینترنتی مختلفی برای هر نوع فعالیتی را ایجاد کرد.ووکامرس هیچ محدودیتی ندارد و برای نوع فعالیتی ابزار های رایگان و حرفه ای را ارائه می دهد.بهتر است پیش از شروع هر فعالیتی و ساخت فروشگاه اینترنتی خود کمی بیشتر و دقیق تر با افزونه ووکامرس آشنا شوید.

 

جهت برقراری ارتباط با کارشناسان ما با شماره
تماس بگیرید.

 

مفهوم Woocommerce و مزایای استفاده از آن

همانگونه که ذکر شد woocommerce  یک افزونه است و یک سیستم مدیریت مجزا نمی باشد و احتمالا همین موضوع دلیل محبوبیت بالای آن شده است. ووکامرس به ارافراد امکان فروش محصولات در بستر وردپرس را می دهد و اولین بار توسط تیم توسعه ای به نام Woo Themes معرفی شد.

در تاریخ 13 مرداد ماه سال 1393 ووکامرس با بیش از 381 هزار سایت به عنوان یکی از قدرتمند ترین فروشگاه اینترنتی ساز نام گرفت. با کمک ووکامرس می توان محصولات فیزیکی و دیجیتالی را فروخت و همچنین شما به طور صد در صد امکان کنترل تمامی اطلاعات فروشگاه، پشتیبانی در حالت نسخه موبایل و… را خواهید داشت.

ووکامرس در دنیای تجارت و الکترونیک هم بیار کارآمد می باشد و می توانید با کمک آن فروشگاه خود را بسازید و محتوای مورد نظر خود را که شامل عکس، جزئیات محصول، نظرات و دیدگاه مشتریان و… است را اضافه کنید.

اکنون بهتر است درمورد مزایای استفاده از ووکامرس نیز صحبت کنیم. با استفاده از ووکامرس می توانید علاوه بر نظارت بر عملکرد فروشگاه تان هر تغییرراتی که می خواهید در طراحی سایت خود اعمال کنید.

این افزونه به راحتی با وردپرس ادغام می شود و رایگان است. با کمک این افزونه و قرار دادن بهترین محتوا در آن و رعایت سئو سایت می توانید تا حد بسیار زیادی فروش محصولات خود را افزایش دهید.ووکامرس یک افزونه متن باز می باشد و با زبان php توسعه پیدا کرده است و به شما این اجازه را می دهد تا فروشگاه اینترنتی خود را کامل و پیشرفته طراحی نمایید.

در ووکامرس هر فرد مبتدی و حرفه ای می تواند فروشگاه اینترنتی مطلوب خود را در سطح عالی و به آسانی ایجاد کند چرا به هیچ نوع کد نویسی نیازی ندارد. همچنین امکان نصب و راه اندازی آن آسان است.

مقاله پیشنهادی : آشنایی با اپلیکیشن ووکامرس موبایل

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی از طریق Woocommerce

اولین قدم برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی تهیه وخرید دامنه و هاست است. باید توجه کنید که نام صفحه وب سایت همان اسم دامنه خواهد بود در نتیجه در انتخاب نام آن باید دقت کنید. هر چه نام انتخابی جذاب تر باشد قطعا تاثیر بیشتری در دیده شدن و پیشرفت سایت خواهد داشت. بهتر دامنه را به گونه ای انتخاب کنید که در ذهن مخاطب مانا باشد. در گام بعدی یک تا دو روز زمان نیاز است تا سرویس هاست تنظیم شده و ثبت شود.

در این مرحله باید افزونه وردپرس نصب و راه اندازی شود. در مرحله بعد وردپرس را باز کنید و به مخزن آن بروید و از آنجا افزونه woocommerce را نصب کنید. اکنون باید اقدام به پیکر بندی ووکامرس نمایید که این بخش شامل چهار قسمت فروشگاه، حساب کاربری، سبد خرید و صورت حساب می شود و هنگام ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس الزامی است.

در مرحله چهارم باید محصولات را در صفحه فروشگاه اضافه کنید. در گام بعد باید قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید؛ معمولا بهتر است که پس از اضافه کردن محصولات قالب انتخاب شود. در آخرین مرحله شما می توانید با اضافه کردن افزونه های متفاوت ووکامرس فروشگاه اینترنتی خود را گسترده تر کنید.

البته توجه کنید که استفاده بیش از حد از این افزونه ها سبب شلوغی صفحه وب سایت شما می شود در نتیجه بهتر است پس از شناسایی نیاز های خود شروع به نصب دیگر افزونه های ووکامرس کنید.

محدودیت های استفاده از ووکامرس

با انجام مراحل فوق شما موفق شدید که یک فروشگاه اینترنت را طراحی نمایید اما بهتر است برای رفع مشکلات فروشگاه یک پشتیبان وردپرس و برای اضافه کردن امکانات بیشتر به فروشگاه اینترنتی خود یک توسعه دهنده استخدام کنید. بهتر بدانید که هرچه فروشگاه شما بزرگ تر باشد و محصولات بیشتری داشته باشد هزینه استفاده از ووکامرس افزایش خواهد داشت.

محدودیت های استفاده از ووکامرس

ووکامرس هم مانند هر سستم دیگری علاوه بر مزایا دارای معایب و محدودیت هایی است که قصد داریم در اینجا به چند مورد آن اشاره کنیم.

1.محدودیت ها و مشکلات مربوط به افزونه ها : شما هنگام طراحی فروشگاه اینترنتی خود به افزونه های زیادی نیاز دارید اما نمیتوانید از هر تعداد افزونه ای که دوست دارید بهره ببرید زیرا این افزونه ها همیشه با هم سازگاری ندارند و باعث ایجاد مشکل می شوند که برای حل این مشکل باید هزینه پرداخت کنید و این موضوع احتمالا باعث کاهش سرعت سایت شما خواهد شد.

2.کاهش سرعت سایت فروشگاهی:کم بودن سرعت سایت مهم ترین و بزرگ ترین مشکل ووکامرس است. افزونه هایی که برای طراحی فروشگاه اینترنتی خود استفاده می کنید از نسخه های اصلی ترجمه شده اند و برای اینترنت ایران مناسب نبوده واستفاده از آن سبب کند شدن صفحه وب سایت می شود.

3.عدم وجود پشتیبانی تخصصی:سایت فروشگاه اینترنتی به دلیل داشتن درگاه پرداخت باید بدون خطا باشد. سیستم وردپرس با انجام کارهایی مانند قالب جدید، نصب افزونه جدید، آپدیت و … ممکن است دچار مشکل گردد درنتیجه برای حل این قبیل مشکلات شما همیشه به یک  پشتیبان احتیاج دارید اما متاسفانه ووکامرس برای کاربران فارسی زبان پشتیبان تخصصی ای در نظر نگرفته است.

سخن آخر

همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم ووکامرس با وجود تمام معایبش در حال حاضر یکی ازقدرتمند ترین و بهترین سیستم های ساخت فروشگاه محسوب می شود.