با بیشتر شدن کاربران آنلاین بسیاری از صاحبان مشاغل و فروشگاه ها به فکر طراحی سایت مختص به فروشگاه خود افتادند زیرا این راه می تواند باعث افزایش فروش این فروشگاه ها شده که رونق کسب و کار را برای آن ها به همراه دارد. در این بین نرم افزار های مختلفی برای ساخت سایت های مخصوص فروشگاهی ساخته شد که یکی از این ها پرستاشاپ می باشد. این سیستم می تواند به شما کمک کند تا به راحتی و بدون هزینه اضافی بتوانید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید. ما امروز در سایت برتر به بررسی این فروشگاه ساز اینترنتی می پردازیم و تاریخچه پیدایش آن را باهم مرور کنیم ، در ادامه با ما همراه باشید.

مقاله پیشنهادی : طراحی سایت فروشگاهی

تعریف پرستاشاپ Prestashop

همانطور که گفته شد پرستاشاپ یک فروشگاه ساز آنلاین می باشد ، در حقیقت این فروشگاه ساز اینترنتی یک نرم افزار (اسکریپ) فروشگاه ساز متن باز و کاملاً رایگان است که اول در سال 2006 و به دست آقای brune Leveque و igor schlumberger تحت عنوان یک پروژه دانشگاهی در دانشگاه epitech پاریس و به اسم phpOpenstore معرفی شد.

سپس در سال 2007 اولین نسخه از نرم افزار Prestashop با پشتیبانی از زبان های فرانسوی و انگلیسی روانه بازار شد و با استقبال بینظیری روبرو شد بطوری که در عرض 3 ماه از آغاز انتشار آن به 13 زبان زنده دنیا ترجمه شد.

رفته رفته به محبوبیت و قدرت این فروشگاه ساز اضافه شد و در مدت زمان کوتاهی به یکی از پرطرفدار ترین نرم افزارهای فروشگاه ساز تبدیل شد به گونه ای که شرکت prestashop sa فرانسه دارای تعدادی در حدود 120 کارمند رسمی فقط در شعبه دارد ، همچنین علاوه بر آن در 6 شعبه دیگر در سراسر دنیا چندین کارمند دیگر را نیز دارد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید تا به امروز چیزی حدود 270 هزار فروشگاه اینترنتی در نقاط مختلف تمام دنیا با استفاده از این نرم افزار راه اندازی شده و مورد استفاده قرار می گیرند.

طبق آمار و ارقامی که توسط سایت معتبر builtwith منتشر کرده است حدود 9% از کل سایت های فروشگاهی سهم Prestashop می باشد و طبق سایت w3techs حدود 5/0% از کل وب سایت های راه اندازی شده در دنیا توسط این سیستم انجام شده است.

مقاله پیشنهادی : آشنایی با کتاب طراحی سایت

مهمترین ویژگی های پرستاشاپ

همانطور که در قسمت قبل به آن اشاره کردیم پرستاشاپ یک فروشگاه ساز آنلاین می باشد که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به راحتی وبسایت مخصوص کسب و کار خودتان را ساخته و از آن استفاده کنید. اما در این بخش قرار است به معرفی ویژگی های کلیدی این نرم افزار بپردازیم و شما را با این ویژگی ها آشنا کنیم.

تعریف پرستاشاپ Prestashop 

سهولت استفاده: اگر بخواهیم به طور خیلی خلاصه این مسئله را برای شما شرح دهیم این ویژگی به این دلیل است که انجام کارهای معمول و پیش افتاده مانند مدیریت سفارش ها، ایجاد کردن محصول جدید و موجودی آن در این نرم افزار پبسیار راحت است به طوریکه اگر دفعه اول استفاده شما از این نرم افزار هم باشد یک نسخه دموی آماده شده در آن قرار دارد که در آن همه چیز مرحله به مرحله مشخص شده است و میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. البته باید دقت کنید که اگر می خواهید فروشگاهتان را حرفه ای تر و با ماژول های متفاوت طراحی کنید بهتر این یک توسعه دهنده استخدام کنید.

Open source بودن: وقتی از کلمه اپن سورس بودن استفاده می کنیم منظورمان این است که این برنامه به صورت متن باز بوده و افراد مختلف می توانند آن را شخصی سازی کرده یا تغییر بدهند. دقیقا به همین دلیل این فروشگاه ساز قابلیت های مختلف و زیادی برای شخصی سازی در اختیار دارد همچنین قابلیت متن باز بودن باعث شده تا جامعه بزرگ فروشگاه ساز آنلاین از مردم سراسر دنیا ساخته شود و با انتشار مقالههای آموزشی و یا ساخت ماژول های گوناگون به بهتر شدن این نرم افزار کمک بسیاری میکنند. بعنوان مثال برای مدیریت پرداخت ها در پرستا شاپ چیزی بیشتر از 60 ماژول گوناگون طراحی شده است که تماما مربوط به همین اجتماع می باشد.

مدیریت ارتباط با مشتری(crm): با امکاناتی که در این نرم افزار وجود دارد شما می توانید با مشتری های خود بهبود بخشیده و آن ها را تبدیل به مشتریان وفادار خود کنید. از جمله امکاناتی شما می توانید برای مشتری های خود انجام دهید این است که میتوانید برای مشتری های خود ایمیل های خودکاری تنظیم کنید که آن ها از تمام وضعیت سفارش خود باخبر شوند علاوه بر آن شما می توانید تبلیغات خود را بر اساس گروه بندی مشتریان خود دسته بندی کنید و یا می توانید به مشتری ها پیامک ارسال کنید و به اطلاع آن ها برسانید که سبد خریدشان بلاتکلیف بوده و بهتر است این فرصت را به هیچ وجه از دست ندهند.

 

جهت برقراری ارتباط با کارشناسان ما با شماره
تماس بگیرید.

 

مزایای فروشگاه ساز پرستاشاپ

بازاریابی: پرستاشاپ به فکر بازاریابی شما هم بوده و به همین دلیل برخی آپشن هایی را در تنظیمات آن اضافه کرده است. حال شما اگر بخواهید کمپین های مختلف تبلیغاتی برای وبسایت خود ایجاد کنید می توانید از گزینه هایی مانند ارسال رایگان، تخفیفات ویژه، افیلیت و ایمیل مارکتینگ و… استفاده کنید.

سفارشی سازی آسان: همانطور که گفتیم ماژول های مختلفی برای پرستا شاپ ساخته شده که همین یک نقطه قوت برای این نرم افزار به شمار میرود. شما می توانید فقط با یک کلیک اشتراک فروش خبرنامه را فعال نمایید، این ماژول به شما کمک می کند تا وبسایت خودتان را متناسب با نیاز خود و کاربر سفارش سازی کنید. درضمن پرستا شاپ بیشتر از 5000 ماژول در اختیار دارد که هر کدام باویژگی های مختلف می تواند به شما در موارد بسیاری کمک کند.

مناسب برای هر محصولی: پرستا شاپ هیچ گونه محدودیتی برای فروش محصولات ندارد و مهم نیست شما چه محصولی را میفروشید این نرم افزار به تمامی کسب و کارها خدمات ارائه می کند

امکانات سئو و بهینه سازی: حتما می دانید که سئو تاثیر بسیار زیادی بر روی رتبه بندی سایت ها دارد و میتواند به شما کمک کند تا مشتریان بیشتری را به خود جذب کنید. شاید امکانات سئو در پرستا شاپ به اندازه وردپرس نباشد اما باز هم از خیلی از فروشگاه سازهای دیگر جلوتر می باشد.

مهاجرت آسان: شما می توانید به راحتی به این نرم افزار مهاجرت کنید و فرقی ندارد که شما از ووکامرس، مجنتو و… استفاده می کنید، پرستا شاپ این امکان را فراهم کرده تا بتوانید از این نرم افزارها به پرستا شاپ مهاجرت کنید و برعکس. بنابراین شما با انتخاب این نرم افزار به بن بست نمی خورید.

نتیجه گیری

ما در این مقاله به معرفی فروشگاه ساز اینترنتی Prestashop پرداختیم و با تاریخچه پیدایش آن آشنا شدیم و در ادامه با معرفی و توضیح ویژگی های آن به شما کمک کردیم تا اطلاعات کاملی از این نرم افزار داشته باشید و بتوانید بهترین انتخاب را برای ساخت فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید.

ممنون که تا انتهای این مطلب همراه سایت برتر بودید امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی به دانش شما اضافه کنیم.