وردپرس به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا به حساب می آید. برای داشتن یک سایت وردپرسی شما ابتدا به یک هاست جهت بارگذاری فایل ها و همچنین مدیریت داده های سایت احتیاج دارید. هاست ها در دسته بندی های مختلفی می باشند که از میان آنها هاست های لینوکسی سازگاری بهتری با سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد. از آنجا که هاست به یک کنترل پنل نیاز دارد تا کاربر بتواند عملیات خود را روی آن انجام دهد راه اندازی کنترل پنل دایرکت ادمین پیشنهاد سایت برتر به عنوان یکی از بهترین و محبوبترین کنترل پنل های مدیریت هاست می باشد. جهت آشنایی بیشتر با این کنترل پنل هاستینگ وب و همچنین آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین در ادامه این مقاله با سایت برتر همراه باشید.

مطالب مرتبط : دلایل استفاده از وردپرس

اقدامات مهم جهت نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

پیش از نصب وردپرس روی دایرکت ادمین بهتر است بدانید که direct admin کنترل پنل لینوکسی است که برای ارتباط میان کاربر و هاست ارائه شده است. این سیستم به کاربر اجازه دسترسی راحت و ساده را به هاست می‌ دهد ، بسیار کاربرد پسند بوده و از سرعت بالایی برخوردار می باشد.

اولین و مهمترین اقدامی که جهت نصب وردپرس بر روی direct admin باید انجام دهید این است که یک هاستی برای دایرکت ادمین مهیا سازید که حجم مناسب و پهنای باند متناسب با کارتان داشته باشد. در صورتی که هنوز هاستی ندارید می توانید از شرکت های معتبر هاستینگ اقدام به خرید هاست کنید.

در واقع نداشتن کنترل پنل دایرکت ادمین بر روی وردپرس موجب می ‌شود شما تعداد نامحدودی از وبسایت ها ، اکانت های ایمیل و … را مدیریت نمایید و از قابلیت های ویژه آن برای مواردی همچون مدیریت و ایجاد زیر دامنه ها ، مدیریت DNS ها ، مدیریت پایگاه داده My SQL ، تنظیم صفحات خطا ، محافظت از پسورد دایرکتوری ، ایجاد و مدیریت آدرس های ایمیل ، بارگذاری و مدیریت فایل با استفاده از مدیر سایت ، بازیابی فایل های سایت و اطلاعات اکانت ، تهیه نسخه پشتیبان ، نصب گواهینامه SSL ، راه اندازی دیگر امور متفرقه و سایر ابزارهای پیشرفته می توان اشاره نمود و آمارها را با آن مشاهده نمایید.

این امکان برای کاربر وجود دارد تا به صورت دستی وردپرس را بر روی کنترل پنل نصب نماید ؛ برای اینکار در ادامه همراه ما باشید تا مراحل را گام به گام توضیح دهیم.

بیشتر بدانید : چگونگی نصب وردپرس

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین به صورت دستی

در صورتی که بخواهید وردپرس را به صورت دستی ایجاد نمایید ابتدا باید فایل های وردپرس را بر روی سرور بارگذاری کرده و با راه اندازی یک پایگاه داده یک کاربری برای خود ایجاد نموده تا ظرف مدت زمان کوتاه وردپرس نصب شود. این روش از نصب وردپرس هم بر روی هاست مشترک و هم روی هاست مدیریت شده یا یک نصب آفلاین نظیر نصب وردپرس روی لوکال هاست بدون تغییر باقی خواهد بود.

در شروع کار مطمئن شوید که دامنه را ثبت کرده اید ، از اکانت هاستینگ وب Direct Admin ، PHP و MySQL پشتیبانی نموده و دارای نام کاربری و رمز عبور دایرکت ادمین است.

برای نصب وردپرس روی دایرکت ادمین ابتدا لازم است فایل وردپرسی را از گوگل دانلود کنید. توجه داشته باشید که فایل به صورت فشرده یا ZIP باشد. پس از دانلود وبلاگ وردپرس اقدام به آپلود کنترل پنل مدیریت هاست دایرکت ادمین می کند.

دانلود وردپرس جهت نصب روی دایرکت ادمین

وارد DirectAdmin شوید و “Files” را کلیک کنید.

گزینه فایل در دایرکت ادمین

پس از آن وارد کنترل پنل هاست خود شوید و در آنجا یک پایگاه داده بسازید.

جهت این کار بر روی گزینه account maneger کلیک کرده و از پنجره باز شده MySQL Management انتخاب نمایید.

سپس با کلیک بر روی create new database وارد گزینه مورد نظر شده و یک نام برای پایگاه داده تان انتخاب کنید.

بهتر است نام آن را test انتخاب کرده و یک رمز ساده برای آن تعیین نمایید و در نهایت بر روی ok کلیک کنید.

نکته قابل توجه اینکه اگر نام پایگاه داده را test وارد کردید دایرکت ادمین به صورت اتوماتیک نام شما را با پیشوندی از سایت فرض خواهد نمود.

برای مطالعه مقاله هاست چیست؟ بر روی لینک کلیک کنید

مرحله بارگذاری و نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

در ادامه روند نصب وردپرس روی دایرکت ادمین به صفحه اصلی ادمین بازگردید و به file manager مراجعه نمایید.

در این قسمت با وارد شدن پوشه public-html ابتدا فایل وردپرس را آپلود نموده که برای این کار روی دکمه آپلود کلیک کرده و فایل زیپ وردپرس را که دانلود نموده اید را در داخل پوشه بارگذاری نمایید ؛ سپس در همان پوشه فایل را استخراج کنید.

مرحله بارگذاری و نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

نکته مهم : در این بخش احتیاج دارید تا تمامی فایل های موجود در وردپرس را به روت اصلی تغییر دهید.

برای این کار روی تمامی فایل های درون پوشه WordPress کلیک کرده و با انتقال آن ها به clipboard آن ها را در روت اصلی move کنید.

در آخر نیز فایل زیپ و پوشه وردپرس خالی را پاک کنید.

در این بخش کار ما با کنترل پنل هاست تمام شده پس به مرورگر خود مراجعه نموده و آدرس سایت را وارد کنید. در صورتی که در انجام مراحل ذکر شده به مشکلی بر نخورده اید به مراحل نصب وردپرس منتقل خواهید شد.

در این بخش با مشاهده صفحه وردپرس در مرورگرتان باید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. یکی از مزیت‌های وردپرس برای ما ایرانیان پشتیبانی از زبان فارسی می باشد که در لیست ارائه شده با اسکرول کردن به سمت پایین زبان فارسی را انتخاب و بر روی آن کلیک کنید. در صفحه بعد با کلیک بر روی عبارت بزن‌ بریم‌ به صفحه بعد منتقل خواهید شد.

 

جهت برقراری ارتباط با کارشناسان ما با شماره
تماس بگیرید.

 

در صفحه مورد نظر از شما یک پایگاه داده میخواهد و برای پر کردن فیلد های خواسته شده دو گزینه نام پایگاه داده و نام کاربری که در مرحله اول ساخته شده است به همراه رمز عبور وارد می کنید.

راه اندازی و نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

در ادامه بر روی گزینه فرستادن کلیک کرده تا به مرحله بعدی انتقال پیدا نمایید.

سپس با کلیک بر روی راه اندازی ، ایجاد و راه اندازی انجام خواهد شد.

مرحله دوم راه اندازه وردپرس بر روی دایرکت ادمین

در صفحه آخر نیز داده های خواسته شده از جمله عنوان ، نام ، رمز عبور و ایمیل را مطابق با سلیقه تان وارد نمایید.

در آخر با کلیک بر روی راه اندازی وردپرس نصب آن بر روی دایرکت ادمین به پایان خواهد رسید.

بیشتر بخوانید : قیمت طراحی سایت با وردپرس

نکات مهم در راه اندازی و نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

اگر می خواهید در فرآیند معروف ۵ دقیقه ‌ای راه اندازی وردپرس اطلاعات مورد نیاز  را با دقت بیشتر و درست پر نمایید تا مشکلی حین ایجاد آن نداشته باشید حتماً نکات مهم زیر را مطالعه کنید :

-ابتدا در فیلد عنوان سایت باید نامی را برای سایت در نظر گرفته و آن را وارد نمایید. این عنوان که همان Titleوب سایت شما را تشکیل می دهد با مراجعه به صفحه اصلی سایت در عنوان صفحه مرورگر نمایش داده خواهد شد.

-متن نام کاربری مدیر سایت را در فیلد بعدی وارد کنید ؛ در حفظ نگهداری این نام کاربری دقت کافی داشته باشید زیرا جهت ورود به پیشخوان وردپرس و مدیریت سایت به این نام کاربری نیاز خواهید داشت.

-در فیلد رمز باید نام رمز انتخابی خود را جهت ورود به پیشخوان وردپرس وارد کنید. تلاش کنید تا از یک کلمه عبور قوی که شامل اعداد ، نشانه ها ، حروف بزرگ و کوچک می باشد استفاده نموده تا از امنیت بالایی برخوردار باشد ، پیشنهاد می شود از رمز های پیشفرض استفاده کنید.

ثبت رمز جهت راه اندازی وردپرس بر روی دایرکت ادمین

-در فیلد ایمیل ، ایمیل مورد نظرتان را وارد کنید که می توان با وارد نمودن آن جهت اطلاع رسانی وردپرس و موارد دیگر همچون بازیابی رمز عبور وردپرس استفاده نمایید.

-در آخر با فعال و غیر فعال کردن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو می توانید وضعیت ایندکس سایت در موتورهای جستجو را کنترل کنید. اگر تمایل ندارید تا فعلاً سایت ساخته شده توسط شما در موتورهای جستجو ایندکس شود می توانید که این گزینه را برای این کار غیر فعال کنید.

-در صورتی که تمامی فیلد ها را با توجه به دستورالعمل های ذکر شده به طور صحیح ثبت نمایید دکمه راه اندازی وردپرس برای تان فعال شده که با کلیک بر روی آن عملیات نصب وردپرس از طریق پایگاه داده به مراحل پایانی خود می‌ رسد و وردپرس بر روی سایت شما نصب خواهد شد.