ممکن است نوشتن برای برخی افراد نوعی سرگرمی به حساب بیاید و با نوشتن از نویسندگی لذت ببرید. امروزه با رشد و افزایش انواع مشاغل دست یابی به یک مجموعه از میان دیگر کسب و کارها کاری دشوار می باشد مگر آن که بتوانید از راهی وجود خودمان را به دیگر کسب و کارها نشان دهیم. وبلاگ هر شرکت می تواند نقطه عطفی برای معرفی شدن آن باشد. با وبلاگ مخاطبان با کسب و کارتان آشنا می ‌شوند و می توانید از مشتریان خود بازخورد بگیرید و در رابطه با محصولات تان اطلاع رسانی کنید. در واقع وبلاگ کمک زیادی به بهبود وضعیت کسب و کارتان خواهد کرد. اگر تا به امروز فکر ایجاد یک وبلاگ نبوده ‌اید و تمایل دارید که به یک وبلاگ نویس حرفه ای تبدیل شوید و کسب و کار خودتان را ارتقاء دهید در این مقاله از سایت برتر به آموزش وبلاگ نویسی به طور کاملاً حرفه ای خواهیم پرداخت تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید : چگونه وبسایت خود را مدیریت کنیم ؟

پیش نیاز آموزش وبلاگ نویسی

پیش نیاز آموزش وبلاگ نویسی

برای آموزش وبلاگ نویسی و یادگیری هر چه بهتر آن باید در رابطه با چند رشته تخصصی حداقل اطلاعات پایه ای داشته باشید تا از این طریق بتوانید نوشتن را تمرین کنیم از جمله زمینه های تخصصی در این رابطه شامل موارد زیر می باشد:

علم سئو

هر وبلاگ نویس باید تا حدود زیادی دانش سئو داشته باشد تا بتواند بر اساس آن محتوایی خود را برای موتورهای جستجو بهینه کند.

علم CSS ، HTMl و وردپرس

اگر به طور ابتدایی با این مفاهیم آشنایی دارید و بدانید که هر یک در کجا کاربرد دارند می‌توانید کدهای ساده جهت عملکرد بهتر پست وبلاگ تان ایجاد کنید.

دانش شبکه‌های اجتماعی

محتوا نویسان موفق می دانند که چطور باید در شبکه‌ های اجتماعی تبلیغ وبلاگشان را بکنند. بنابراین داشتن دانش در رابطه با شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از اصول وبلاگ نویسی به حساب می آید.

دانش نوشتن و داستان سرایی

محتوا نویسان و بلاگرها می‌ دانند که برای هر نظر محتوای خاص آن را ایجاد کنند و به سبک و سیاق مربوط به آن بنویسند این افراد به خوبی می ‌توانند داستان سرایی کنند.

حال که در رابطه با پست وبلاگ صحبت نمودیم بهتر است بدانید که پست به نوعی نوشته اطلاق می ‌شود که در آن می‌توانید در رابطه با تفکر ، آمارها و داستان های مربوط به موضوع خاص روی وب سایت تان مطلبی را بنویسید.

پست های وبلاگی به شما کمک می کند ترافیک سایتتان بالا برود ، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی کنید ، اعتبارتان را بیشتر نموده و مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل و نهایتاً از این طریق در آمد زایی کنید.

اشخاص برای هدف های مختلفی از بلاگ ها استفاده می کنند برای نمونه انتقاد می‌ کنند ، نظراتشان را می ‌نویسند ، تحلیل ارائه می‌ دهند ، در رابطه با محصول اطلاعات می دهند ، یافته های صنعتی شان را می نویسند و آنها را در قالب های مختلف منتشر می کنند.

بیشتر بخوانید : عوامل مؤثر در بهینه سازی وب سایت

آموزش وبلاگ نویسی با ساخت وبلاگ

تا اینجای کار با بخشی از پیش نیازهای وبلاگ نویسی در آموزش وبلاگ نویسی آشنا شدیم. اولین گام در ساخت یک وبلاگ نوشتن یک طرح کسب و کار یا همان بیزینس پلن برای آن است که به بررسی جوانب مختلف وبلاگ پرداخته و احتمال موفقیت آن در زمینه های مختلف اختصاص پیدا می کند.

البته معمولاً کسی به صورت حرفه ‌ای به این موضوع به شکل کسب و کار نگاه نمی کند و بیشتر برآورد شخصی خود را دارند. بنابراین پیش از اینکه وارد مرحله وبلاگ نویسی و ابزارهای مورد نیاز آن شوید یک کاغذ سفید بردارید و در آن سعی کنید هدف خود و برنامه ها و فعالیت های خودتان را جهت ایجاد وبلاگ بر روی کاغذ پیاده سازی نمایید.

در صورتی که با این کار به خیلی از سؤالات خود جواب دادید و توانستید وبلاگ نویسی را برای خودتان توجیه کنید و مطمئن بود که در این مسیر به موفقیت دست پیدا می کنید گام اول را بردارید و اسم وبلاگتان را مشخص کنید.

 

جهت برقراری ارتباط با کارشناسان ما با شماره
تماس بگیرید.

 

گام اول برای انتخاب اسم وبلاگ یا انتخاب دامنه وبلاگ این است که نام و دامنه را مشخص کنید. برای نام وبلاگ می توانید از فاکتورهای مختلفی استفاده کنید به خاطر داشته باشید که دامنه یک ساعت یا یک بلاگ از قواعد و قوانین خاص خود برخوردار است و برای موفقیت در موتورهای جستجو باید به این قواعد پایبند باشید.

انتخاب دامنه وبلاگ

دامنه وبلاگ باید کوتاه باشد و به راحتی در ذهن سپرده شود ، از علائم نگارشی استفاده نشود و تا حد ممکن به صورت ترجمه فعالیت سایت باشد. در واقع دامنه وبلاگ مثل اسم برای انسان است و یک شناسنامه برای وبلاگ به حساب می آید.

پس برای انتخاب آن حساسیت بالایی خرج دهید و بهترین گزینه را انتخاب کنید. موتورهای جستجو به ارتباط بین نام وبلاگ و آدرس توجه زیادی دارند و می توانید با مطابقت با آن رتبه خوبی کسب نمایید.

برای مطالعه مقاله هاست چیست؟ بر روی لینک کلیک کنید

انتخاب هاست و پلتفرم مناسب برای ایجاد وبلاگ در آموزش وبلاگ نویسی

پس از آنکه دامنه مورد نظرتان را انتخاب و آن را ثبت کرده اید در گام بعدی باید یک هاست یا سیستم میزبان برای وبلاگ تان انتخاب کنید تا بتوانید داده‌های خود را بر روی آن بارگذاری نمایید.

بارگذاری محتوا در بستر اینترنت نیاز به یک فضای شخصی دارد که این فضا با استفاده از هاست فراهم می شود. شرکت های متعددی در زمینه ارائه هاست این فعالیت دارد که هر کدام برای وبلاگ شخصی شما می تواند مناسب باشد.

ضرورت یک هاست در وب سایت یا وبلاگ شامل افزایش سرعت سایت ، بارگذاری و دانلود بهتر مطالب وبلاگ ها و وبسایت ها واجازه بارگذاری و ذخیره سازی اطلاعات را به شما می دهد. هاست یک ساعیت به طور مستقیم با سرعت آن در ارتباط بوده و انتخاب و ظرفیت آن به طور مستقیم با حوزه فعالیت تا در ارتباط است.

نکته ‌ای که در رابطه با وبلاگ نویسی وجود دارد این است که هاست در آدرس اینترنتی یا در محتوای وبلاگ ها آورده نمی شود و به عنوان سیستم پشت پرده فعالیت دارد اما این باعث نمی شود که از اهمیت آن کم شود و شما به عنوان یک وبلاگ نویس باید بهترین هاست ممکن را برای خود انتخاب کند.

پس از دامنه و مشخص کردن فضای هاست برای آموزش وبلاگ نویسی و فعالیت در آن باید به سراغ انتخاب یک پلتفرم مناسب جهت پیاده سازی وبلاگ باشید. پلتفرم فضایی است که به منظور نوشتن محتوا برای وبلاگ در اختیارتان قرار می گیرد با کمک آن می توانید تصاویر نوشته ها فیلم ها و سایر موارد مشابه را به دلخواه تغییر و در قالب مشخص در وبلاگ منتشر کند ون های مناسب بر روی وبلاگ به دو دسته رایگان و پولی تقسیم می‌شود.

از معروف ترین پلتفرم های رایگان خارجی می توانید به وردپرس و سیستم مدیریت محتوای جوملا اشاره نمود.

انتخاب هاست و پلتفرم مناسب در آموزش وبلاگ نویسی

مطالب مرتبط با موضوع : طراحی سایت با وردپرس

متن جذاب مهمترین اصل در آموزش وبلاگ نویسی

معمولاً افرادی که فعالیت وبلاگ نویسی خود را به صورت معمولی و عادی دنبال می ‌کنند در ابتدای کار متوجه پیشرفت آن می‌ شوند با ابزارهای مختلفی مثل الکسا و گوگل آنالیتیکس این روند پیشرفت می توان دنبال کنید. در صورتی که پس از مدتی متوجه شده که روندی پیشرفته وبلاگتان کم شده و باید تغییری در محتوای خود به وجود آورید برای این دسته از افراد که به دنبال ایجاد یک متن جذاب برای وبلاگ هستند چند پیشنهاد داریم :

سعی کنید عنوان مطالب خود را مختصر و مفید ارائه دهید ؛ اگر عنوان مطلب جذاب باشد جذب بازدید کننده راحت تر بوده و آمار ترافیک افزایش می یابد.

پس از آن پاراگراف اول را جهت وبلاگ نویسی واضح و گویا ارائه دهید ادامه مطلب برای خواننده جذاب می شود و مدت زمان بیشتری در صفحه وبلاگتان می ماند. در پاراگراف باید به کلید واژه ها و کلمات کلیدی مرتبط با موضوع محتوا اشاره شود.

متن مقاله باید جذاب و دوستانه باشد ؛ به خاطر داشته باشید که وبلاگ محلی برای نوشتن نامه رسمی نیست و کاربران به دنبال خواندن یک محتوای کتابی و رسمی نیستند. پس متن تان را به صورت واضح بنویسید.

طور مقاله یا تعداد کلمات آن باید بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کلمه باشد و اگر طول مقاله از ۸ یا حتی ده هزار کلمه عبور کند محتوا بسیار طولانی بوده و خواننده از خواندن متن طولانی خسته خواهد شد. اگر می خواهید مقاله طولانی ارائه دهید در رابطه با موضوع مورد نظر به زمینه‌ های مختلفی بپردازید.

تصاویر سرگرم کننده به مخاطب کمک می ‌کند خستگی متن خوانی کم شود. پس از پایان وبلاگ یک زمان برای بازخوانی اختصاص دهید تا ایرادات خود را برطرف نموده و با تقویت متن به جذب بازدیدکننده بیشتر کمک نمایید.

جمع بندی

از آنجا که جایگاه وبلاگ ‌نویسی و حضور در شبکه های اجتماعی هر روز بیشتر می شود برای این که بتوانید در این عرصه حضور داشته باشید و جهت پیشبرد اهداف تبلیغاتی و اقتصادی کسب و کارتان تان ، وبلاگ کسب و کار و حرفه خود را راه اندازی کنید و با ایجاد پست های وبلاگی بی عیب و نقص به معرفی بهتر محصولات و کسب و کار خود بپردازید.